Kundkorg
0 item(s) - 0SEK
ProductBanner_1

Om oss

Vi är en tillverkare som är specialiserade på forskning, utveckling, tillverkning och försäljning av alla typer av Ni-MH-batteri, Li-on batteri, Li-ion polymer batteri, batterier och laddare för laptop / notebook, videokameror, digitalkameror och videokameror .

Våra välutbildade medarbetare som stöds av vår starka verktyg, plast injektion, FoU och erfarna team produktion, liksom pålitliga partners, för att erbjuda dig unika lösningar för din marknad kan vi leverera dina mönster i så lite som en halv månad och anförtro din anpassning behöver oss.

Våra professionella tekniska personal kan utforma de mest up-to-date batteripaket av högsta kvalitet som kundens begäran. Över 1000 modeller finns i konkurrenskraftiga priser och högsta kvalitet för ditt val.

Vårt varumärke batterier för laptop / notebook, digitala kameror och videokameror har märkts "en produkt med en hedervärd varumärke" och "en vald varumärke" av myndigheter i många år i rad. Dessutom har alla våra batterier har certifierats som kvalitetsprodukter av den nationella ljus industriprodukter testcenter. " Kvalitet första, kund-centrerad, hålla tro och resultatorienterade "är de ord vi väljer att bäst definiera vårt företag. Dessa ord visar varför vi har organiserat professionella team för produktutveckling och försäljning.

Vårt säljnätverk täcker de flesta större städer i landet, och våra produkter är för närvarande säljer bra i Nordamerika, Australien, Asien och Europa. Som ett företag med prestige, kommer vi att fortsätta i vår ständiga ansträngningar produktinnovation och ge våra kunder bästa möjliga service. Vi inbjuder dig att kontakta oss snart och ser fram emot att göra affärer.


Varför väljer oss?

1. Testa varje batteri innan leverans för att säkerställa varje del av batteriet är OK

2. Påfyllning varje dag för att säkerställa tillräcklig inventering

3. De flesta av våra varor lagras i lager i USA, Storbritannien, Australien, Europa, etc. för att säkerställa att du kan få dina beställningar så snart som möjligt

4. Under 15 års erfarenhet salu på nätet, 60 dagars pengarna tillbaka

5. Våra kunders recensioner

batteri review
store batteri review
batteri SE review

Se alla recensioner

Tillbaka
Varning:
Vissa märken och varumärken som nämns i webbplatsen för vissa företag är rent indikerar att våra produkter kan användas i dessa produkter från tillverkare.
Parse Time: 0.255 - Number of Queries: 851 - Query Time: 0.179080819901