Kundkorg
0 item(s) - 0SEK
ProductBanner_1

Return Policy

Innan du returnerar de poster, läs och följ anvisningarna nedan. Du kan också kontakta vår personal i kundservice, som alltid är tillgänglig.

Se till att du förstår våra returer och alla regler som gäller för någon produkt som du försöker återställa.

Laptop-parts-shop.com förbehåller sig rätten att ta ut en viss procent av provision avgifter för alla returnerade produkter.

allmänna Returer

1. Vänligen kontakta kundtjänst för att göra återvändandet inom 7 dagar efter mottagandet av dina objekt. Produkter accepteras endast tillbaka till sitt ursprungliga skick.

Observera att vi inte kan bearbeta en produkt som returneras utan vår vetskap. Om du vill returnera någon eller alla delar av produkten, måste du kontakta kundtjänst och få en form av "Product Return" som måste finnas med i paketet.

2. Fel produkter: För fel produkt (är produkten skickas vilken ordning), en gång bekräftats, kommer att ansvara för att ändra objekt och fraktkostnader. Du kan också returnera produkten för att uppnå full återbetalning med fraktkostnader och provision.

3. Färg Fel: Om färgen av den mottagna produkten är inte vad du beställt, kan du få full återbetalning. (OBS: Denna rabatt är ogiltigt om färgen skillnaden beror på din datorskärm).

Tillbaka

Disclaimer:
De batterier och adaptrar levereras av vårt företag är [ersättning för] säljs för användning med vissa produkter från datortillverkare, och alla hänvisningar till produkter eller varumärken som tillhör sådana företag är enbart i syfte att identifiera de datortillverkare som våra produkter [är ersättare för] kan användas. Vårt företag och denna webbplats varken anslutna med tillstånd av, licensieras genom distributörer för, och inte heller på något sätt relaterat till dessa datortillverkare, inte heller de produkter som erbjuds till försäljning via vår webbplats tillverkats av eller säljs med tillstånd av tillverkarna av datorerna som våra produkter [är ersättning för] kan användas.