Kundkorg
0 item(s) - 0SEK
ProductBanner_1

Frakt & Returer

Välj leveranssätt

Under processen med avveckling, betalning, leverans, kan du välja önskad leveransmetod i översynen sida. Så här väljer de tre viktigaste sjöfarten oss:

Express postutdelning

Detta leveranssätt är den snabbaste metoden tillgänglig. Leveranstiden till alla större städer är 2 - 7 dagar. Frakt är olika för varje objekt, allt för att inte använda uttryck postutdelningen, erbjuder vi en rabatt på 36% på sjöfarten.

Regelbunden postutdelning

Vanlig post leveranstiden är något längre än expresstransporter leverans, lägre kostnad. Leveranstiden till alla större städer är 4 - 10 dagar Frakt varierar beroende på produkt, för att använda alla de vanliga postgången, erbjuder vi en frakt rabatt på 26%.

Frakt Super Deals

Leveranstiden till alla större städer är 15 - 30 dagar. Leveranstiden är mycket längre, men om alternativet 选 Bere, sjöfart är mycket lägre. Om du får super leverans är för spårning inte tillgänglig när som helst. När du väljer det här alternativet kan du överväga oss in i den.
Tillbaka
Varning:
Vissa märken och varumärken som nämns i webbplatsen för vissa företag är rent indikerar att våra produkter kan användas i dessa produkter från tillverkare.