Kundkorg
0 item(s) - 0SEK
ProductBanner_1

Frakt & Returer

Välj leveranssätt

Under processen med avveckling, betalning, leverans, kan du välja önskad leveransmetod i översynen sida. Så här väljer de tre viktigaste sjöfarten oss:

Express postutdelning

Detta leveranssätt är den snabbaste metoden tillgänglig. Leveranstiden till alla större städer är 2 - 7 dagar. Frakt är olika för varje objekt, allt för att inte använda uttryck postutdelningen, erbjuder vi en rabatt på 36% på sjöfarten.

Regelbunden postutdelning

Vanlig post leveranstiden är något längre än expresstransporter leverans, lägre kostnad. Leveranstiden till alla större städer är 4 - 10 dagar Frakt varierar beroende på produkt, för att använda alla de vanliga postgången, erbjuder vi en frakt rabatt på 26%.

Frakt Super Deals

Leveranstiden till alla större städer är 15 - 30 dagar. Leveranstiden är mycket längre, men om alternativet 选 Bere, sjöfart är mycket lägre. Om du får super leverans är för spårning inte tillgänglig när som helst. När du väljer det här alternativet kan du överväga oss in i den.
Tillbaka

Disclaimer:
De batterier och adaptrar levereras av vårt företag är [ersättning för] säljs för användning med vissa produkter från datortillverkare, och alla hänvisningar till produkter eller varumärken som tillhör sådana företag är enbart i syfte att identifiera de datortillverkare som våra produkter [är ersättare för] kan användas. Vårt företag och denna webbplats varken anslutna med tillstånd av, licensieras genom distributörer för, och inte heller på något sätt relaterat till dessa datortillverkare, inte heller de produkter som erbjuds till försäljning via vår webbplats tillverkats av eller säljs med tillstånd av tillverkarna av datorerna som våra produkter [är ersättning för] kan användas.